Sivustolle rekisteröityminen on suljettu sivuston teknisen alustan päivityksen ajaksi. Lue lisää

Ajotunteja kaipailen! (Uusimaa-Vantaa-Tikkurila)

Tarvitsisin perus ajotunteja. [Uusimaa, Vantaa, Tikkurila] Opiskelen B-ajokorttia manuaalisesti autokoulussa. Teoriakoe hyväksytysti suoritettu. Pakolliset ajot melkein suoritettu. Ajokoe on torstaina 09/04/2020, mutta olen aika varma hylkäyksestä. Olen suorittanut yli puolet nykyisistä ajoista simulaattorilla ja osan oikealla autolla. En oppinut ajamaan oikealla autolla, koska kahden ensimmäisen ajokerran jälkeen puolen vuoden tauko ajotuntien välissä. Simulaatio on ihan lelu, siitä korkeintaa teoriaa hieman oppii. Simulaatio poikkeaa liikaa oikeasta ajosta. Tahtoisin ajaa autolla 10h ja hieman teoriaa käydä kertauksen vuoksi. Epäilen, että tarvitsen reilusti enemmän kuin 10h ajokertoja. Asustan Vantaan Tikkurilassa. Maksan käteisellä. Haluan ajokokeen läpi ja hallita autoa turvallisesti. Löysin tämän sivuston vahingossa. Autokoulussa ollut yli vuoden. Ikää parikymmentä vuotta. Haluan ajokortin.

Opetus on luvallista vasta kun opetuslupa hakemus on hyväksytty trafissa. Hakemusten käsittelyaika tällä hetkellä on n.1-2kk joten sinun tapauksessa kortin saanti menisi n.1-2kk päähän. Voin toki hakea opetuslupaa sinulle , ajoharjoitukset voimme aloittaa vasta kun lupa on kunnossa. Viestistä päätellen kortti pitäisi saada mahdollisimman pian joten tässä tapauksessa se ei onnistu nopealla aikataululla.

Juu, pitäisi saada mahdollisimman pian. Harmittaa että autokouluissa ekat ajot saisin vasta aikaisintaan 15.04.2020. Tuli hylkyä ajokokeesta. Ajovarman mukaan menee hakemuksen käsittelyaika tällä hetkellä parista viikosta tuohon pariin kuukauteen.

Joko oot saanut opetusta