Sivustolle rekisteröityminen on suljettu sivuston teknisen alustan päivityksen ajaksi. Lue lisää

Opetusauto myydään Helsingissä

Renault Scenic II 1,6. juuri huollettu. Rek. 11/2005 hopean värinen , viisipaikkainen. Kattava turvavarustus, ABS jarrut, ajonvakautus ja luistonesto, turvatyynyt ja viisi tähteä EURO NCAP törmäystestissä. Huoltohistoria täydellinen, huollettu ohjekirjan mukaan. 3 / 2019 tehty iso huolto sekä vaihdettu jakohihna. Akku, etuiskarit, takajarrulevyt uusittu lähiaikoina. Ajettu 240000 km. Autossa irrotettava vetokoukku, tavaratilan verkko ja kattoteline, opetuspoljin, peili, toinen sisäpeili ja kolmio. Ajotietokone, keskuslukitus ja sähkölasit sekä vakionopeudensäädin. Auto on ollut meillä vuodesta 2008 ja nyt kun toinenkin lapsi sai sillä kortin on aika katsoa eteenpäin. Hp 1950,- tai vuokraus sop. mukaan. Kuvia ja myynti-ilmoitus: https://www.nettiauto.com/renault/scenic/10415425

Hei, Paljonko on auton päivävuokra ja missäpäin sijaitsee?

Hei, vakuutusyhtiön kanssa en ole vielä päässyt sopimukseen vuokrauksesta joten olen ensisijaisesti myymässä. Auton on Helsinki 00560 alueella.

Hei! Mietin ratkeaako ongelma sillä, että vuokraajasta tulee auton haltija vuorausajaksi? Silloin tietty pitää tehdä "luovarit". Haltija maksaa (=valtio hoitaa automaattisesti) sitten vakuutuksen ja verot vuokrausajalta. Merkkasin poikani autoni haltijaksi ja juuri noin vakuutus ja verot kohdistuivat hänelle. Kannattaa kysyä vakuutusyhtiöstä, ettei tule ylläreitä.