Videoyhteys julkaistu

Tiesitkö että voit pitää teoriatunnit myös videoyhteyden välityksellä. Opetuslupa.net -sivuston opetusryhmässä voit nyt ottaa käyttöösi videoyhteyden vain muutamalla klikkauksella. Videoyhteyden avulla opettaja ja opetettava(t) voivat kaikki sijaita eri paikoissa, jokainen vaikka omalla kotisohvalla. Samalla videoistunnolla voit nähdä kerralla jopa seitsemän eri videokameran lähettämää kuvaa. Videoyhteys toimii myös mobiililaitteilla esimerkiksi Android tabletin Chrome selaimessa tai iPadin omassa applikaatiossa.

Saat videoyhteyden käyttöösi rekisteröitymällä opettajaksi ja avaamalla opetusryhmän.
(Jos olit avannut opetusryhmän ennen 4.2.2016, videotoiminnon saamiseksi sinun tulee ensin poistaa nykyinen opetusryhmä ja luoda sen jälkeen uusi ryhmä)

Opetuslupa.net -palvelu on maksuton oppimisympäristö kenen tahansa käytettäväksi. Videoyhteys on palvelun uusi toiminnallisuus ja kuulemme mielellämme kaikenlaista palautetta liittyen sivustoon. 

Teoriatuntien järjestäminen virtuaalisesti videoyhteyden avulla tuli mahdolliseksi marraskuussa 2015. Videoyhteyden toteutuksessa hyödynnämme Appear.in sovellusta. 

 

Terveisin,

Opetuslupa.net
Tiimi