Sivustolle rekisteröityminen on suljettu sivuston teknisen alustan päivityksen ajaksi. Lue lisää

Opettajan kirjalliset tehtävät

Pitäisi kirjallisten tekijöiden edes vähän miettiä miten kysymykset saataisiin täsmäämään kirjallisten kanssa.Tai edes pistää virhemarginaalia vähän löysemmäksi.Itse olen koittanut kirjallisia läpi kolme kertaa ja aina yksi virhe liikaa opettajan OLB kysymyksissä.Muut osiot ovat menneet puhtaasti läpi.Ongelmana on se että kysymyksiä tuli 10 lisää mutta virhemarginaali pysyi edelleen kolmessa. Tai ainakin TRAFIN valopäille terveisiä että kekkaisivat paikan missä harjoitella oikeita tehtäviä jotka vastaisivat kokeen kysymyksiä. Ehkä tällä tavoin saadaan karsittua opetuslupalaisia ja köyhät vanhemmat kyykkyyn kyselemään maksuaikaa autokoulun erämaa hinnoille.

Itse kävin tekemässä kirjalliset joulukuussa, kun kuulin, että tulee lisää kysymyksiä virhemarginaalin pysyessä samana. Samalla tuli se etu, että teoriakoe on voimassa vielä juniorinkin täyttäessä 17. Auton lisäjarrupolkimen joutuu toki katsastaa, kun katsastus on voimassa maksimissaan 2 vuotta. Mutta olisi mukava kuulla muidenkin kokemuksia uudesta opettajan teoriakokeesta. Kannattaako enää vanhalla iällä yrittääkään vai suosista katsella autokoulujen hintoja...? Kyllä opetusluvallakin opettaminen on suurimmaksi osaksi muuta kuin kirjaviisautta, mutta eipä siihen varmaan yksinkertaisempaa koetta pysty kehittelemään kuin mitä tuo tietokoneella tehtävä koe on. Mutta ei niiden kysymysten mitään ylitsepääsemättömiä saisi olla.

itse kävin helmikuussa teoriassa, ei ongelmia kuvissa mutta teksti poikkesi hieman opetellusta materiaalista, 3 virhettä niissä just max.

Jos muistaisit jotain poikkeavia kysymyksiä, niin voisi auttaa kokeeseen valmistautuvia...