Sivustolle rekisteröityminen on suljettu sivuston teknisen alustan päivityksen ajaksi. Lue lisää

Opetusautosta ja kokeesta

Voiko opettaa rahoitusyhtiön omistamalla autolla ? Ja toisekseen rehellisiä vastauksia: oliko se opettajan kirjallinen hankala? ;)

*auton rekisteröintitodistus (jos auton omistajana tai haltijana ei ole perheenjäsen, niin hakemukseen liitteeksi tarvitaan lisäksi ajoneuvon omistajan suostumus.)* Suora lainaus Ajovarman sivuilta... Käsittääkseni omistajana voi olla rahoitusyhtiö, kunhan haltija on perheenjäsen. Vaikka meillä oli toinen tytär ajoneuvon omistaja, laitettiin suostumus silti papereihin liitteeksi. Mutta missään ei kielletä rahoitusyhtiön omistamaa autoa käyttämästä opetukseen. Uudesta kirjallisesta ei ole kokemusta, mutta ei se voi ylettömän hankala olla. Kunhan opiskelee asiat kunnolla.

Niin, ei sen haltijankaan tarvitse olla perheenjäsen, silloin vain tarvitaan ainakin kirjallinen suostumus...

...ei ole rajattu. Kunhan on muutoskatsastettu ennen opetuksen alkua. Lupaan saa merkitä niin monta kun tallista löytyy : )

Opetuslupaan ei tarvitse yksilöidä opetusajoneuvoa. Opetuslupaopetuksessa voidaan käyttää kaikkia muutoskatsastuksessa hyväksyttyjä opetusajoneuvoja. Rekisteriotteessa merkintä.