Sivustolle rekisteröityminen on suljettu sivuston teknisen alustan päivityksen ajaksi. Lue lisää

Opetuslupa..

Kyllä huomaa ettei tässä uudistuksessa ole kuunneltu muita kuin ajokouluja !! Ne sai "yksimielisesti päättää" miten opetetaan ajamaan. Raha puhuu, onhan se kauheaa kun oppimattomat "liikenne opettajat" opettaa muita ajamaan ! Ja halvalla ....Kauhiaa.. Itse opetin just pojalle ajokortin ja meni läpi inssin kehuilla, että harvinaisen hyvin luki liikennettä. Itse ajan ammatikseni linja-autoa niin siinä kyllä pitääkin pikkasen pitää silmällä liikennettä, kyydissä olijoiden ja toki muidenkin tiellä liikkujien parhaaksi. Onneksi sain siirrettyä sitä tietoa myös pojalle. Mutta perus juttu tässä on että tää on pelkkää rahastusta. Kyllä täällä on muitakin päteviä opettajia kun liikenne opettajat !!! Bussikuski

Kyllä täällä muitakin päteviä kuskeja kun linkka kuskit. Miltä kuulosti. t.Liikenneopettaja. joka vois ajaa myös D luokkaa mutta ei kiinosta.

Siintä ei ollut kysymys, anteeksi jos loukkasin liian pahasti, kirjoituksen tarkoitus oli vaan arvostella tätä yhteiskuntaa holhouksesta :) Päteviä opettajia löytyy joka ammatista niin miksi pitää ottaa laki mukaan, että saa asiakkaita (maksavia) koulun penkille ? Saahan autojakin korjata (jopa jarruja) kuka poropeukalo vaan,,,,,,pitäskö autoasentajan ammatistakin tehdä niin vaativa, että auto PITÄÄ AINA viedä korjaamolle kun se rikki !?

jotka tulee tuolta itärajan takaa autoillaan tänne ja ovat saaneet ajokorttinsa siellä ties millä keinoin, miksi ne saavat ajaa täällä meidän muiden "autokoulutettujen" ja rahastettujen seassa. Kuulemma siellä saa ajokortin käymättä sekuntiakaan autokoulua tai mitään muutakaan. Eiköhän seuraava liikenneministeri laita taas asiat kuntoon, kun tämä nykyinen on ryssinyt kaiken. Ja Trafin päättäjät vaihtoon.

Nythän liikenneministeri lupasi jokin aika sitten laittaa ajokorttien opetuslupahinnat kohilleen syksyllä. Mitä ihmettä se nyt sitten mahtaakaan tarkoittaa... Ainakin sitä, että jos on mahdollista siirtää B-kortin opettamisen syksyyn, niin varmaan kannattaa.