Sivustolle rekisteröityminen on suljettu sivuston teknisen alustan päivityksen ajaksi. Lue lisää

e-Learning

E-Learning on tehokas tapa järjestää koulutuksia ja oppia verkossa. E-Learning ratkaisuilla oppiminen onnistuu kätevästi ja kustannustehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta. Esimerkiksi opetusluvan teoriakokeeseen kannattaa valmistautua harjoitelemalla verkosta löytyvillä oppimisratkaisuilla. 

Kuljettajatutkinnon oppimisympäristö

Verkosta löytyykin jo hyviä oppimisympäristöjä kuljettajatutkinnon teoriakokeen harjoitteluun. Tyypillistä näille oppimisratkaisuille on se että ne sisältävät monivalintatehtäviä, kuvatehtäviä ja videotehtäviä sekä ovat yleensä maksullisia. Kannattaa tarkkaan tutustua etukäteen ennen kuin maksaa nettiharjoitteluista. Netistä löytyvien teoriakoeharjoitteluiden etuna perinteiseen kirjaan on mm. se että interaktiiviset tehtävät nopeuttavat oppimista, tarjoavat oppimisen seurannan ja oppiminen on mielekkäämpää. Edistyneimmistä opetusratkaisuista löytyy  monivalintatehtävien lisäksi mm. interaktiivisia videotehtäviä. 

Oppimisratkaisuja kuljettajatutkinnon teoriakokeen harjoitteluun:

Sivuston nimi Korttiluokat Lisätietoja
Ajokoe.fi A,B,AM,T Löytyy myös videotehtäviä
e-Koulu.com B,AM,T Videotehtävät ja mobiililaite tuki, 
Opetuslupa.net B,AM,T Videotehtävät ja mobiililaite tuki, ja oppilashaku
Indriving.com A,B,AM,T Videotehtävät ja mobiililaite yhteensopiva

E-Learning alusta

E-Learning alusta tarkoittaa teknistä ympäristöä johon opppimisratkaisu rakennetaan. E-learning alustoja on useita maksullisia sekä avoimeen lähdekoodiin perustuvia maksuttomia versioista. Tämän sivuston e-Learning ratkaisu on rakennettu avointa lähdekoodia hyödyntäen.